- BehindertenfreundlichkeitGut
- Zustand des HotelsGut
- Allgemeine SauberkeitGut
Wir verbrachten im Oktober 2012 9 Urlaubstage im H10. Dort hatten wir das Zimmer 615. Leider herrscht in diesem Flügel des Hotels eine Taubenplage.Mehrmals täglich war der Balkon,sowie das Mobiliar voller Taubenkot. Auch der Balkonvorsprung war voller Kot.Aus diesem Grund war der Balkon für uns nicht nutzbar. Mehrfach beschwerten wir uns an der Rezeption. Daraufhin wurde gereinigt.Auch im Zimmer lagen des Öfteren Taubenfedern. Das Zustellbett im Zimmer war unmöglich und führte zu Rückenschmerzen meines Sohnes.
- ZimmergrößeGut
|---|---|
| Vorname: | Anette |
| Alter: | 46-50 |
| Bewertungen: | 14 |
Dear Anette, Thank you for sharing your opinion about your last stay on Holidaycheck. We are really sorry to read that you did not enjoyed your stay because of the pigeons. As you say in your comment, our cleaning staff works very hard in order to keep our hotel clean. We are also working with a company which is applying different techniques in order to repel them. We have also taken notice about your opinion of the extra bed. Definitely it has been already included in our improvement process. We honestly regret that you have not been satisfied with the solution we offered you during your stay and we would be glad to welcome you again in our resort. Best regards, H10 Playa Meloneras Palace Team