Ülkü (19-25)
Verreist als Freunde • August 2024 • 1 Woche • Strand
Her sene buraya gelen biri için bunu okumalısın :)

Bu şimdiye kadar kaldigim en iyi otel. personel çok mütevazi ve yardımseverdi. Arkadaşlarla olsun veya Aileyle gidebilecek bir Otel. Herkese tavsiye edebilirim.

• Odaları ferah, temiz, klimalı ve rahat. Her gün temizlenip heni havlular ekleniyor. Ayrıca odada küçük bir buzdolabı mevcuttur. Dolabın içinde Satın alabileceğiniz bir kasa da var.

• Çok seçenekli olduğu için herkese göre bişeyler var. Lezzetli bence gayet iyi di. Ayrıca her gün değişik ülkelere göre yemek yapılıyor. Kahvaltısı ve Öğlen yemeği de mükemmel. Tatlısı olsun, Meyveleri olsun çok beğendim. Bu arada Havuzun yakınında Gözleme yapan Teyzeler var, onların elindeki o lezzeti tarif edemem kesinlikle denemelisiniz.

• Servisi fazla bekletmiyor hemen istekler yerine getiriliyor.

• Yeri süper, bir çocuklu Aile icin ekstra Havuzlu bir Alan olsun, mini barları olsun, Denize bağlı olması olsun hepsi tam hayal ettiğim gibi

Her gün farkli farkli aktiviteler yapılıyor, Animatörler çok eğlenceli. Masaj da yapılıyor bu arada, kesinlikle tavsiye ederim. Aşağıdaki Katta Kuaför de var saçlara örgü yapan. Havuzda Köpük Partisi de vardı, çok eğlendim. Akşamları yemekten sonra değişik Sahneler yapıldı, ( michael jakson dansı show) (Ghana akrobatik show). Kesinlikle hepsine katılın

Verreist als:Freunde
              Dauer:1 Woche im August 2024
              Vorname:Ülkü

Değerli Misafirimiz, Otelimizde geçirdiğiniz konaklama süresiyle ilgili nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Rahatlatıcı bir tatil geçirmiş olmanız ve sunduğumuz hizmetlerden memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti. Sizi gelecekte tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Seaden Sea Planet Resort & Spa’dan güneşli selamlarımızla. Saygılarımızla Seaden Sea Planet Resort & Spa Yönetim