het is een goed gesmeerd winter sport hotel voor als je met kinderen bent, het personeel weet dat kinderen soms ook begrip en aandacht nodig hebben, wij zijn er nu vijf keer geweest en de kinderen voelen zich daar erg op hun gemak, en dan heb je als ouders al een goeie vakantie wij verheugen ons er op om weer te gaan voor de zesde keer!
de kamers zijn kompleet en goed
het eten is gewoon goed, de kok heeft plezier in zijn werk, en dat proef je, maar de wensen van de kinderen worden ook in overweging genomen, als vb met oud en nieuw wilden wij de kinderen nog even laten slapen, en een 7 gangen menu duurt vrij lang, toen hebben ze pizza bestelt voor de kids en die vonden dat helemaal te gek, en wij ook !
er word aan bijna al je wensen gehoor gegeven, perfect
je kan vanaf het hotel zo de piste op, serles mieders is niet te groot maar wel overzichtig, en aan de overkant heb je de schlik2000 daar kan je borst nat maken
- Sport
in het dorp zit een vriendelijke skischool van klaus en tina, daar kun je alles krijgen, in het hotel zit gelukkig geen disco, maar wel een sauna, fitnes hebben we overdag genoeg.
Dauer: | 2 Wochen im Dezember 2006 |
Reisegrund: | Winter |