Beat (56-60)
SchweizAus der Schweiz
Verreist als Paar • Juli 2017 • 3 Wochen • Strand
Wohlfühlhotel

Hier fühle ich mich wohl und kann die Ferien geniessen. Freundliche, zuvorkommende und langjährige Mitarbeitende, eine tolle Animation und die gute Atmosphäre.

• Saubere und zweckmässig eingerichtete Zimmer.

• Gut

• Service
  • Sehr freundliches Personal, das uns noch nach Jahren wiedererkennt.

• Schöne Garten- und Poolanlage. 200 m zum Strand.

• Gut

Fünfköpfige Animationsgruppe, die sich sehr einsetzt und ein tolles Programm bereitstellt. Nie aufdringlich. Der Fitnessraum hat schon bessere Tage gesehen.

Dauer:3 Wochen im Juli 2017
    Vorname:Beat

Dear Beat, Thank you very much for your amazing review on HolidayCheck following your stay in our Medina Belisaire & Thalasso Hotel at Yasmine Hammamet Tunisia. Also, thank you so much for being such a wonderful guest. We are pleased to know that we surpassed your expectations on our hotel location, facilities, room accommodation, service as well as food and entertainment. Our team constantly strives to achieve a high level of quality. Your kind words are a true source of motivation and we will gladly pass on your comments to them. Looking forward to welcoming you and servicing you back again for another great and memorable holidays! Kind Regards Online Reputation Management Mami Zahia / Medina Hotels & Resorts