- BehindertenfreundlichkeitGut
- Zustand des HotelsSehr gut
- Allgemeine SauberkeitSehr gut
Mijn vrouw en ik hebben extreem genoten van onze vakantie. Het hotel is nog vrij jong en straalt daardoor echt een “nieuw” gevoel uit. Je merkt dat de staff soms wat beter op elkaar ingewerkt kan zijn, maar ze pakken dit heel erg goed op. Mijn complimenten hiervoor. Het feit dat het nieuw is dan eigenlijk ook alleen maar voordelen. De Staf is jong en gemotiveerd, er is nergens nog een krasje te vinden in het hotel. Dit is eigenlijk ook het gevoel da tmijn vriendin en ik zochten in een hotel. De uitgaansplaatsen zijn geweldig daar! Zo heb ik het nog nooit in Nederland gezien! Ik ben dus uitzonderlijk blij dat we Antalya hebben gekozen als bestemming, en in het bijzonder dat we het Ramada Resort hebben gekozen als hotel!
- ZimmergrößeSehr gut
- Lage für SehenswürdigkeitenSehr gut
Kinder: | Keine Kinder |
Dauer: | 1 Woche im April 2013 |
Vorname: | Philip Jones |
Sehr geehrter Herr Philip Jones , Im Namen von Ramada Resort Lara möchte ich mich für Ihre Bewertung bedanken. Ihre netten Worte an unseren Personal und Weiterempfehlung unseres Hotels sind für uns die Beste Motivation. Wir würden uns freuen, Sie wieder in Ramada Resort Lara willkommen heissen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Anastasia Ezhikova Marketing Analyst